Tilbage Home Links Gæstebog Port of Call Næste  

 

Søværnets Operative Kommando

MAS Århus

 

 

Efter 10 år til søs kom jeg til Danmark d. 1 april 1964, jeg havde afmønstret i Galveston, Texas og fløjet hjem over New York. Jeg havde ikke været på session før jeg mønstrede Emilie Mærsk, så en af de første ting jeg skulle i gang med var at komme på session, det var jo en lidt sen alder jeg var på det tidspunkt 26 år, men jeg kunne ikke slippe, jeg blev taget til Marinen. 6 uger efter mødte jeg på Avderød.
Da jeg havde gennemført min "militære uddannelse" fik jeg efter en snak med udstik-ningskommandoen, de ville have mig, som korporal  til Frederikshavn, hvilket jeg ikke var interesseret i. Jeg fik dem overtalt til at sende mig til MAS Århus, som var en vagt og serviceenhed for SOK.
Her opholdt jeg mig så det næste år, de første måneder i et kombineret med vagt og storeskeeper, jeg passede mig selv og nogle gamle møbler, efter nogle måneder fik jeg et fast job, som dagmand og storeskeeper, jeg stod for alle MAS's stores, maling, tovværk, mm, samt vasketøj, et rigtigt snejejob.

Mine 14 mdr. gik og så begyndte det virkelig liv, jeg skulle ud at finde arbejde, Man havde jo den tro på sig selv, som sømand kunne man klare alt. Det ved jeg ikke om er rigtigt, men jeg fik en hel masse forskellige job efterfølgende. 

 
 
Lindøværftet  Anhugger/skibsbygger                                    1965-1966

Løgstør Kommune Kommunalarbejder                                  1966-1969

Vitskøl Kloster Pædagogmedhjælper                                     1969
Lindøværftet Skibsbygger                                                   1970-1972
Lindøværftet Kvalitetstekniker                                             1972-1978
Munkebo Kommune Beskæftigelseskonsulent                         1978-1980
Arbejdsformidlingen Odense Virksomhedskonsulent                 1980-2003
 
   

http://forsvaret.dk/sok/

 

 
  Tilbage Home Links Gæstebog Port of Call Næstemenu3